DOĞAMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı Muğla Mavi-Yeşil Okullar projesine binaen Uluslararası eTwinning projemiz olan Toprak Anamıza Sarıl / HOME ve ilçemizde yürüttüğümüz Daha Mavi Fethiye eTwinning projelerinin etkinliği olarak Fethiye Belediyesi'yle iş birliği yaptık ve öğrencilerimizle birlikte Çalış Plajı'nı temizledik.
Okul Müdürümüz İsmet HASGÜL, Müdür Yardımcılarımız Emrah ÜNLÜ ve Mine CESUR, Proje Sorumlusu öğretmenimiz Hayriyegül HEKİMOĞLU ve 3/B sınıf öğretmenimiz Ramazan ALPAY eşliğinde öğrencilerimiz sosyal sorumluluk çalışmalarını yerine getirdi.
Fethiye Belediyesi Saha Sorumlusu Zafer ULUDAĞ ve belediye çalışanlarının iş birliği ile yürütülen bu çalışmada pandemi ve hijyen kurallarına dikkat edildi.
Yapılan temizlikle öğrencilerimize çevre bilincini, doğa sevgisini ve farkındalığını kazandırmayı videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ana Sınıfımız C Şubesi Enerji Tasarrufu Haftası Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Öğrencilerimizin demokrasi,milli birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ve şehitlik konularında farkındalığının arttırılması amacıyla okulumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi hazırlamıştır .Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Ara

Erdemli Davranışlar Videolarımızı izlemek için Aşağıdaki Lİnk'e Tıklayınız.Teşekkürler.

Musıcal Motor Games.

Ara

Gün Gün Döngüyle Hep Birlikte.

Mutfaktayız.

Toprak Anamıza Sarıl.

Ara

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası'nda saygı ve rahmetle anıyoruz Anasınıfı C Şubesi videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ara

Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Anma Haftası'nda saygı ve rahmetle anıyoruz videoları izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

1/E Sınıfı

Ara

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ,15 TEMMUZ etkinlikleri kapsaminda, öğretmenlerimiz Şenay KÖROĞLU,Gürcan ÖLECEK ve Şeniz KÜÇÜKALA ve öğrencilerimiz okulumuz adına ziyarette bulunmuştur.Vatan ,millet ve bağımsızlık uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ;kahramanca savaşıp gazilik ünvanına ulaşmış gazilerimize minnettarız.

Ara

1/E Sınıfı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliği .Videoları izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız

Ara

Anasınıfı C şubesi "Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası" Etkinliği" videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden sınıf öğretmenimiz Cahit ARSAL Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.