Destek Eğitim öğrencilerimizle

-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bayrak çalışmasını

-puzzle ve

-zıt anlamlı kelimeler çalışmasını birleştirerek hazırladığımız etkinliğimiz

Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ekm

1/A Sınıfımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ekm

Ana Sınıfımız D Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ekm

2/A Sınıfımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ekm

3/E Sınıfımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları.

Ekm

Dördüncü sınıf öğrencilerimiz " Milli Kültür Öğelerimiz " temalı etkinlik çalışması yapıp sınıflarında atalarından kalan, kültürümüzü yansıyan eşyaları tanıttılar.

Ekm

3/E Sınıfımız,sınıf öğretmeni Turcan ÇAM önderliğinde Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Etkinliği düzenleyen öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyoruz. Tüy

Ekm

3/E Sınıfı Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği videolarını izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2/A Sınıfı Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık Etkinliğinde Söz Verdi.Videomuzu İzlemek İçin Aşağıdaki LİNK'e Tıklayabilirsiniz Etkinliği Düzenleyen Öğretmen ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Eyl

1/E Sınıfımızın Okulumuz Bahçesinde düzenlendiği  E Harfi  Etkinliğini Düzenleyen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Eyl

Dördüncü Sınıflar İlköğretim Haftası Kutlama Programı Videosunu izlemek için aşağıdaki Link'e Tıklayınız LÜTFEN.

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlu Olsun!

1-3 Eylül Okula Uyum Programı Birinci Sınıflar giriş-çıkış saatleri 10.00-12.30

Anasınıfı sabah grubu 09.00 -11.30  ; öğle grubu 12.00-14.30