Doğamıza Sahip Çıkıyoruz.

DOĞAMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ
İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlattığı Muğla Mavi-Yeşil Okullar projesine binaen Uluslararası eTwinning projemiz olan Toprak Anamıza Sarıl / HOME ve ilçemizde yürüttüğümüz Daha Mavi Fethiye eTwinning projelerinin etkinliği olarak Fethiye Belediyesi'yle iş birliği yaptık ve öğrencilerimizle birlikte Çalış Plajı'nı temizledik.
Okul Müdürümüz İsmet HASGÜL, Müdür Yardımcılarımız Emrah ÜNLÜ ve Mine CESUR, Proje Sorumlusu öğretmenimiz Hayriyegül HEKİMOĞLU ve 3/B sınıf öğretmenimiz Ramazan ALPAY eşliğinde öğrencilerimiz sosyal sorumluluk çalışmalarını yerine getirdi.
Fethiye Belediyesi Saha Sorumlusu Zafer ULUDAĞ ve belediye çalışanlarının iş birliği ile yürütülen bu çalışmada pandemi ve hijyen kurallarına dikkat edildi.
Yapılan temizlikle öğrencilerimize çevre bilincini, doğa sevgisini ve farkındalığını kazandırmayı videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Yayın: 17.01.2022 - Güncelleme: 13.01.2023 14:14 - Görüntülenme: 81