MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu

Ara

1/B Sınıfı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinliği .Videoları izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız .

Ara

Anasınıfı A ve B şubeleri Dünya İnsan Haklari ve Demokrasi Günü Seçim Çalışması Etkinliği

Kas

2/A Sınıfı Öğretmenler Günü Etkinliği Videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Kas

Değerli okul aile birliği üyelerimize hazırlamış olduğu Öğretmenler Günü etkinliği için çok teşekkür eder,Atatürk İlkokulu ailesi olarak tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarız

Kas

Okulumuz 4/C sınıfı öğrencisi Elif Sıla BOZYİĞİT öğretmeni Mehtap ARSAL' a ithafen yazdığı "Dostluk Kampı" adlı hikaye kitabını İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emre ÇAY'a takdim etti.Öğrencimizi ve onun bu yeteneğini farkedip yönlendiren,destek olan sınıf öğretmenimiz Mehtap ARSAL' ı tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz.

Kas

Anasınıfımız 10 Kasım Etkinliğimiz videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.5

Okulumuzda yapılan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programından Görüntüler

Kas

Kızılay Haftası ile ilgili etikinlikler videolarımızı izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız Lütfen Teşekkürler. De

Ekm

Fethiye Şehir Stadyumunda Düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreninde Okulumuzun Geçiş Töreni.Videomuzu izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız Lütfen Teşekkürler.