MUSICAL MOTOR GAMES AND MOTOR SONGS

MUSICAL MOTOR GAMES AND MOTOR SONGS   Okulumuzun yürüttüğü eTwinning projelerinden biri olan "Musical Motor Games and Motor Songs" adlı Portekiz ve İspanya kuruculu uluslararası eTwinning projemizde farklı kültürleri, müzikleri, dansları ve dilleri öğrencilerimizi öğretmeyi amaçlıyoruz.    İspanya, Portekiz, Romanya ve Türkiye'den öğretmenlerimizin yer aldığı projede her ay başka bir ülkeye ait dil seçiliyor. O dile ait beden perküsyon hareketleriyle eşlik edilen şarkıyla tüm proje öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz dans ediyor.    Aynı zamanda seilen dile ait kültürel ve turistik ögelere de değinen öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin zihninde o müziğe ve ülkeye ait bir portre çizmiş oluyor.   Muğla'dan 2 öğretmenimizin yer aldığı projede, İspanya'dan 2 öğretmenimiz, Portekiz'den 2 öğretmenimiz, Romanya'dan 1 öğretmenimiz, Ankara'dan 1 öğretmenimiz, Antalya'dan 1 öğretmenimiz, Erzurum'dan 1 öğretmenimiz, İstanbul'dan 1 öğretmenimiz, Konya'dan 2 öğretmenimiz ve Mersin'den 1 öğretmenimiz yer almaktadır.

Projemiz 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülmüştür.

18-01-2023

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 14:32 - Görüntülenme: 131