MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu

GÜN GÜN DÖNGÜYLE, SUNARIZ HEP BİRLİKTE

GÜN GÜN DÖNGÜYLE, SUNARIZ HEP BİRLİKTE   Okulumuzun yürüttüğü eTwinning projelerinden biri olan "Gün Gün Döngüyle, Sunarız Birlikte" adlı ulusal eTwinning projemizde; kalabalık mevcutlu okullarda tüm öğrencilere ilgili hafta ile etkinlik düşmediği için sınıf merkezli kutlamalar yaparak daha çok öğrenciyi aktif bir şekilde kutlama programına dahil etmeyi, öğrencilerin evrensel ve kendi kültüründeki önem taşıyan belirli gün ve haftayı içselleştirerek özümsemesini sağlamayı, öğrencilerin vatan sevgisi, insan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi ile empati kurarak farkındalıklarını artırmayı, milli bayramların ve değerlerin coşkulu bir şekilde kutlanmasını ve tanıtılmasını hedefledik.   Muğla'yı temsilen yer aldığımız projede, Yalova'dan 4 öğretmen, Ankara'dan 1 öğretmen, Bolu'dan 1 öğretmen, Çanakkale'den 1 öğretmen, Edirne'den 1 öğretmen, İstanbul'dan 1 öğretmen bulunmaktadır.

Projemiz 2021-2022 eğitim öğretim yılında yürütülmüştür.

18-01-2023

Yayın: 17.01.2023 - Güncelleme: 18.01.2023 14:34 - Görüntülenme: 130