T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Merkez Atatürk İlkokulu

Toprak Anamıza Sarıl.

TOPRAK ANAMIZA SARIL / HOME(HUG OUR MOTHER EARTH) Projemizin KASIM ayı Etkinlikleri

 

1) Projemizin öncelikle logosunu belirledik. Uluslararası projemizde yerli ve yabancı tüm öğretmenlerimizin hazırladığı logo oylamaya çıktı. Okulumuzun hazırladığı logo en fazla oy alarak projemizin logosu seçildi.

 

2) 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında her öğretmenimize ve öğrencimize bir şarkıya ait sözler paylaştırıldı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz beden perküsyon hareketleri ile şarkıya eşlik etti.

 

3) Bulunduğumuz bölgede hasad zamanı olan zeytinleri öğrencilerimiz elleriyle topladı ve kavanozladı. 

 

4) Öğretmenler Günü kapsamında öğrencilerimizin topladığı zeytin kavanozları süsleyerek ülkemizin 7 bölgesinden 7 öğretmenimize Öğretmenler Günü hediyesi olarak gönderdik.

 

5) Okul Müdürümüze, Müdür Yardımcılarımıza, Sınıf Öğretmenlerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze öğrencilerimiz hazırladıkları zeytinleri hediye ettiler. 

 

Öğrencilerimize bu ay emek verme, aidiyet duygusu, yardımlaşma, paylaşma, grup çalışması gibi becerileri kazandırmayı amaçladığımız gibi Ulu Önder Atatürk'ü anarak milli değerlerimize de değinmek videoları izlemek için aşağıdaki linklere tıklayınız Lütfen Teşekkürler.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2022 - Güncelleme: 13.01.2023 14:13 - Görüntülenme: 1707
  Beğen | 0  kişi beğendi