TOPRAK ANAMIZA SARIL / HOME(HUG OUR MOTHER EARTH) Projemizin Mart ayı Etkinlikleri ve PROJEMİZİ BİTİRDİK

TOPRAK ANAMIZA SARIL / HOME(HUG OUR MOTHER EARTH) Projemizin MART ayı Etkinlikleri ve PROJEMİZİ BİTİRDİK

1.Mart ayı tema afişi:

Milas'tan Seda öğretmenimiz önderliğinde öğrencilerimiz Müzikte doğa temalı afiş hazırladı.

2.Arı Keki:

Arılar yeryüzünden kaybolursa, insan ancak dört yıl yaşayabilir. Arılarımız sağlıklı besleyenşlmek için arkı keki hazırladık, kurumlar arası iş birliği ile getçekleştirdiğimiz bı etkinlikte İlçe Tarım Müdürlüğü'ne hazırladığımız arı keklerini verdik.

3.Plastiksiz Hayat-Arı vız vız şarkısı:

Öğrencilerimiz plastik geri dönüşüm malzemelerinden müzik aleti tasarladı ve karma okul takımıyla birlikte şarkılarını seslendirdiler.

4.Geri Dönüşüm tasarımları:

Öprencilerimiz okullarında İsraf Avcıları takımları oluşturdu, bu takımlar atık materyallerden geri dönğşüm çalışmaları yaptığı gibi okulda ve çevresindekileri çöp, atık, geri dönüşüm konusunda bilgilendirdi.

5.eBook-Final ürünümüz:

Öğrencilerimiz proje boyunca öğrendiklerinden yola çıkarak doğasever bir öğretmen ve öğrencilerinin yer aldığı bir hikaye kitabı yazıp seslendirdi, etkinliklerimizin görsellerini kullanarak kitabımızı tamamladılar.

6.Müfredatla ilişkilendirme:

Disiplinler arası yaklaşımla günümüz sorunlarından birisini proje aracılıpıyla derslerimize entegre ederek çözüm, başarı ve bilinçlenme sağlamış olduk.

7.Anketler ve değerlendirmeler, Öğrenci-veli yorumları:

Proje ön-son anketlerini karşılaştırdığımızda, veli yorumlarından ve öğrencilerimizin davranışlarındaki değişikliklerden görebiliyoruz ki çalışmalarımızda başarı kaydetmiş durumdayız.

8.Sertifikalar:

Projemizde emeği geçen öğretmenlerimize, öğremcilerimize ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Proje çalışmamız sayesinde okulumuzdaki diğer öğretmen ve öğrencilerde eTwinning projelerine karşı farkındalık oluşturuldu.

9.Teşekkürler

Proje çalışmalarında yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz İsmet HASGÜL'e, Müdür Yardımcılarımız Mine CESUR ve Emrah ÜNLÜ'ye, Proje Sorumlusu Öğretmenimiz Hayriyegül HEKİMOĞLU'na ve Sınıf Öğretmenimiz RAMAZAN ALPAY'a teşekkür ederiz.

06-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 13.01.2023 14:05 - Görüntülenme: 112