GÜN GÜN DÖNGÜYLE SUNARIZ HEP BİRLİKTE Projemizin OCAK ayı Etkinlikleri

1)Yeni Yıl Etkinliği (Bireysel)

Yeni Yıl'da ortaklarımızın grup fotoğraflarından oluşan bir Takvim Çalışması yapmaya karar verdik. Pıxton web 2.0 aracını kullanarak öğretmen ve öğrencilerimizden oluşan sınıf fotoğrafımızı oluşturduk.

2)Yeni Yıl Takvimi (Ortak Ürün)

Tüm ortaklarımızın Pıxton web 2.0 aracı ile oluşturdukları sınıf fotoğraflarını Vista Cerate web 2.0 aracında birleştirildi ve  Yeni Yıl Takvimimiz yapıldı. Takvimin video haline dönüştürülmesi için Movavi Video Editor kullanıldı.

3) Enerji Verimliliği Haftası

Enerji Verimliliği Haftası'nda Karışık Okul Takımları Etkinliği ile kaynakların verimli kullanımına dikkat çekmeyi amaçladık. Bunun için Rüzgar, Elektrik, Güneş, Su, Yakıt takımları oluşturduk.

-Rüzgar Takımı: Öğrencilerimiz ortak slogan hazırladı, harflerini paylaşarak boyadı, her öğrenci görsele kendi adına bir rüzgar paneli ekledi. PosterMyWall web 2.0 aracını kullanarak işbirlikçi bir çalışma ile sloganlı afiş hazırlandı.

-Elektrik Takımı: Padlet web 2.0 aracını kullanarak dijital pano hazırlandı.

-Güneş Takımı: Öğrencilerimiz Enerji kavramı ve Güneş Enerjisi ile ilgili videolar izlediler. Öğrendikleri bilgileri soru cevap yöntemiyle pekiştirdiler. Mentimeter web 2.0 aracı ile güneş enerjisini 3 kelime ile özetlemeleri istendi. Yazdıkları ile kelime bulutu oluşturarak keyifli uygulamalar yapıldı.

-Su Takımı: NoteApp web 2.0 aracını kullanarak dijital pano hazırladık. Panonun ekran resmiyle JigSaw Puzzle web 2.0 aracıyla puzzle çalışması hazırladık, öğrencilerimizin öğrendiklerini eğlenerek tekrar etmesini sağladık.

-Yakıt Takımı: Öğrencilerimiz sloganını yazıp söylerken video çekti, öpretmenlerimiz bunu Movavi Video Editor web 2.0 aracını kullanarak Kamu Spotu haline getirdi.

06-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 13.01.2023 13:58 - Görüntülenme: 225